Heheei.

Tänään oli shoppailupäivä, Mikin kanssa =) Kierretiin ensin yks kirppis, ja tein sielt vaik mitä ihania löytöjä, ihan pilkkahinnoin! Sit lähettiin vielä kauppakeskukseen ja käytiin H&M:ssä, Vero Modassa ja JC:ssä =)

Kirpparilta ostin ehkä ihanimman korkeevyötäröisen hameen ikinä, joka makso vaan 10e! Laittelen kuvia myöhemmin, jos joskus satun löytämään kameran piuhan jostain muuttolaatikosta.. -.---

Hameen lisäks ostin vaaleenpunasen tuubitopin kahdella eurolla, kivanvärisen ruutupaidan, joka seki makso 2 euroa ja ruskeen, aika perustopin eurolla =)

H&M:ltä ostin mustan, iha peruslaukun, joka on kuitenki niin iso, että siihen mahtuu kaikki koulukirjat! Lisäks ostin kolmella eurolla aurinkolasit =)

JC:stä löysin ihan superihanat korvikset, voisin ehkä syödä ne, ku ne on niin suloset! Ne makso 2,90 =)

Vero Modasta ostin iiiihanan farkkumekon, jonka alkuperänen hinta oli 49,90, ja viime viikolla, ku rakastuin siihen, mut mul ei ollu rahaa, se makso 25euroa. Tänään se makso sitten 14,98 euoa, joten oon tällä hetkellä ainoastaan ilonen, ettei mulla ollut viime viikolla rahaa!

Täl hetkel mä tylsistyn kotona uusien vaatteitteni kans, ku kaikki kaverit on saunomassa ja uimassa.. Mähän en voinu mennä mukaan, koska huomenna on työpäivä ja työt alkaa seiskalta.. -.---

Nomut, jatkan nyt noitten vaatteittein kans, yritän keksii kaikkii mun vanhoi vaattei, joitten kans ne sopis yhtee!

Iltoja =)